2014. augusztus 1., péntek

An award

Sziasztok! :)
Mint láthatjátok, ez nem új rész, hanem egy díj. Ezt most kivételesen ide rakom ki, nem a másik blogomra, mert kérték, és a kérdések alapján én is így látom jónak. Szóval köszönöm szépen Szőke Herceg Piros Lovon - nak a díjat! ♥ (A következő fejezetet pedig szerintem ma este hozom. Ha nem, akkor valamikor hétvégén.)


  


Válaszok:

1. Mit látsz abban a blogban, amit fordítasz? Szerinted miért jó?
Nos, ezt kicsit nehéz megmondani. Én azért szerettem meg az Aftert, mert éreztem, hogy van benne valami. Aztán rákerestem, hogy Larry verzióban van-e, és mikor megtaláltam, akkor tudatosult bennem, hogy Larryben tökéletesebb. Meg nagyon jó a történet, nem unalmas, mindig történik benne valami.
2. Sok olvasó hálálkodik neked, hogy fordítod a blogot. Te ezt hogyan szoktad megélni?
Mindig mosolyogva vagy nevetve olvasom a kommenteket, és borzasztóan örülök mindegyiknek. Egy kicsit mindig hihetetlen, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok arról, mennyire szeretik ezt a sztorit, illetve hogy milyen jól fordítom :)
3. Örülnél, ha te egy ilyen történet írója lehetnél, és pár rész után te folytathatnád?
Nagyon örülnék, ha én is tudnék egy ilyen blogot írni, de szerintem nem lenne olyan jó, ha nekem kellene folytatnom. Nincs nekem ennyi ötletem.
4. Gondolkoztál már azon, hogy ha a fordított blognak vége, te megírod a 2. évadot?
Nem, szerintem nem is jutott ez eszembe, meg ennek egyébként is van 2. és 3. része is.
5. Hogyan találtál rá erre a blogra?
Twitteren hallottam az Afterről, amit meg is kerestem. Aztán kíváncsi voltam, hogy van-e Larry verzióban is, és mivel csak angolul volt, így elkezdtem fordítani.
6. Számítottál rá, hogy ilyen híres lesz?
Őszintén szólva gondoltam, mivel éreztem, hogy nagyon jó a történet. De nem voltam benne biztos, hogy tényleg így lesz-e, szóval nagyon örülök neki, hogy ennyien szeretik :)
7. Léptél már kapcsolatba egy olvasóddal?
Úgy annyira még nem, de kommentekben mindig kommunikálok velük. Illetve, ha valaki megkeres, akkor mindig szoktam rá válaszolni.
8. Hány éves vagy?
17 és fél :(
9. Az egészet magadtól fordítod, vagy besegít néha a fordító is?
Van, amikor nincs fordítóra szükségem, de mindig használom, ha van olyan rész, amit nem értek vagy nem ismerem a szavakat.
10. Mióta tanulsz angolt?
Kb. 10 éve.
11. Melyik a kedvenc blogod?
Nincsen csak egy, többet is szeretek. Magyarból keveset olvasok (azokkal is le vagyok maradva), angolokból pedig sok van, ami azonnal megtetszett, de még nem jutottam el oda, hogy el is olvassam őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése