2014. június 20., péntek

Chapter 47

Sziasztok! :)
Tegnap este befejeztem a rész fordítását, úgyhogy ma hoztam is. Szerintem cuki fejezet, fordítani is élvezet volt :) A következő valamikor jövőhéten fog majd jönni elvileg, kicsit zsúfoltak mostanában a napjaim, de igyekszem minél előbb hozni. Ja, és még régebben voltak, akik szerették volna tudni, hogy néz ki Tristan, csak akkor még én sem tudtam. De aztán megláttam azt, amit addig nem. Szóval ebben a történetben őt Jack Bass "alakítja".
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 47

Pislogok néhányszor, hogy kitisztítsam zavaros elmémet. Megmondtam neki, hogy őszintén fogok válaszolni, de most túlságosan félek megtenni.
- Nos? – ismétli meg másodjára első kérdése óta.
- Igen – motyogom, majd kezeimmel elrejtem az arcomat, csak hogy elhúzhassa őket. Már amikor a csuklómat érinti, az is lángra lobbantja a testemet.
- Igen mi? – hangja feszült, mintha kétségbeesett lenne a válaszomtól.
- Hiányoztál – nyelek egyet, a legrosszabbra várva. Amit nem vártam, az a megkönnyebbült sóhaja, és egy mosoly jelenik meg gyönyörű arcán. Meg akarom kérdezni, hogy neki is hiányoztam-e, de mielőtt meglenne rá az esélyem, hogy megszólaljak, ő kezd el beszélni újra.
- Tényleg? – kérdezi. Hányszor fogja még ezt megválaszoltatni velem? Bólintok válaszul, mire egy félénk mosollyal ajándékoz meg, Harry félénk? Elégedettnek tűnik kijelentésemmel, valószínűleg tudja, hogy az ujja köré csavart.
- Most már visszamehetek aludni? – nyafogom, tudom, hogy nem fogja viszonozni beismerésemet, és tényleg késő van.
- Csak ha beleegyezel, hogy velem alszol, ugyanabban az ágyban természetesen – mosolyog.
Sóhajtok, majd lefekszem Tristan ágyára, figyelve, hogy ne érintsem meg Harryt. Egy hirtelen rántást érzek a lábamon, amitől meglepetten felkiáltok, Harry felemel az ágyról és átdob a vállán. Figyelmen kívül hagyja a rúgásaimat és kéréseimet, hogy tegyen le, amíg el nem érjük az ágyamat. Egyik térdét az ágyra teszi, majd lefektet a fal melletti oldalra, aztán lefekszik mellém. Némán haragos pillantást vetek rá, félek, hogy ha veszekedek vele, akkor elmegy, és tudom, hogy azt nagyon nem akarom. Lenyúl és felveszi a párnát, amit nekidobtam korábban, majd kettőnk közé helyezi, mint egy falat.
- Na, most már aludhatsz – vigyorogja, mire önkéntelenül is visszamosolygok rá.
- Jó éjt – kuncogom félig.
- Éjt, Louis – nevet vissza, én pedig az oldalamra fordulok. A fáradtság közelében sem vagyok most, hogy tudom, ilyen közel van hozzám Harry, úgyhogy úgy döntök, a falat bámulom.
Néhány perccel később érzem, hogy a párna elmozdul közülünk, majd Harry karja átöleli a derekamat és a mellkasához húz. Nem mozdítom el vagy hívom fel a figyelmet cselekedeteire, mert élvezem azt az érzést, hogy ennyire nagyon közel vagyok a mellkasához.
- Te is hiányoztál – suttogja a hajamnak. Mosolygok, tudva, hogy nem láthat engem. Érzem ajkai enyhe nyomását a fejem hátulján, a gyomrom pedig bukfencezik. Amennyire szeretem ezt, még összezavarodottabb vagyok, mint valaha, ahogy álomba merülök.

Az ébresztőm túl korán szólal meg, én pedig átfordulok, hogy kikapcsoljam. Annak az emléke, hogy tegnap este Harry átjött a szobámba, átvillan az agyamon, és hirtelen kinyitom a szememet, megtalálva Harryt mellettem ülve, egy szórakozott vigyorral bámulva engem.
- Nagyon aranyos vagy, amikor alszol – ugrat, mire olyan gyorsan ülök fel, amennyire csak tudok. – Minek az ébresztő? – kérdezi, és a kezembe adja a telefonomat. Kikapcsolom, majd kimászok az ágyból.
- Ma megyek és megpróbálok keresni egy autót, szóval elmehetsz, amikor csak akarsz – mondom neki, mire a homlokát ráncolja.
- Nyilvánvalóan nem vagy egy korán kelő típus.
- Én… én csak nem akarlak feltartani – egy kis bűntudatot érzek, amiért goromba voltam, de azt vártam, hogy ő is az lesz ugyanúgy.
- Nem tartasz fel. Jöhetek veled?
- Kocsit keresni? Miért akarnád ezt csinálni? – gyanúsak nekem a szándékai.
- Miért kell, hogy oka legyen? Úgy viselkedsz, mintha azt tervezném, hogy megöllek vagy valami – nevet fel, majd felborzolja a haját.
- Nos, egy kicsit meg vagyok döbbenve a ma reggeli vidám hangulatodon… és hogy valóban el akarsz menni valahova velem – vallom be.
- Csak azt akarom, hogy… nincs más dolgom.
- Szerintem megszámolni a csempéket a mennyezeten is szórakoztatóbb lenne, mint velem jönni – több időt akarok tölteni vele, de a józan eszem már így is ködös miatta. Túlságosan összezavar, túl sok az oda-vissza köztünk.
- Nézd, ha nem akarod, hogy menjek, csak mondd ki, és elmegyek – bosszúsága nyilvánvaló.
- Akarom, én csak…
- Te csak mi?
- Félek, hogy… bántó leszel velem egész idő alatt – elfordulok tőle, majd összegyűjtöm a ruháimat. Le kell zuhanyoznom, mielőtt bárhová is megyek.
- Nem leszek. Ígérem, csak engedd meg nekem, hogy megmutassam, hogy mi tudunk… hogy én tudok kedves is lenni – mosolyog. Úgy érzem, állandóan barátok próbálunk lenni, aztán nem, távol maradunk egymástól, aztán egymással töltjük az éjszakát, és olyan sok energiát vesz el ez a valami, ami köztünk van. Natalie biztosan szakítani fog velem és soha többet nem fog hozzám szólni, ha megtudja, hogy Harry velem töltötte az éjszakát, az ágyamban, engem ölelve, ahogy aludtunk. Míg elmerülök a gondolataimban, végre úgy tűnik, elfogadom magamnak, hogy bevalljam, Harry egyenletes légzését hallani a fülemben, amíg alszik, megéri, hogy soha többet ne beszéljek Natalie-val.
Nem tudom mi ez, amiért állandóan attól félek, hogy elveszítem Natalie-t, talán az anyám reakciójától való félelem ez, ha szakítunk, vagy talán a régi énem annyira kötődik Natalie-hoz, mindig itt volt nekem, úgy érzem, tartozom magamnak és neki azzal, hogy folytatom a kapcsolatunkat. De azt hiszem, a legnagyobb ok az, hogy tudom, Harry nem tudja és nem is fogja megadni nekem azt a fajta kapcsolatot, amire szükségem van, és őszintén, amit akarok tőle.
- Föld hívja Louis-t! – szól Harry a szoba másik végéből. Annyira elfoglalt voltam itt állva, magammal vitatkozva mentálisan, hogy elfelejtettem, Harry még a szobámban van. – Valami baj van? – kérdezi, majd felém lép.
Ó, semmi, csak hogy végre bevallom magamnak, hogy érzéseim vannak irántad, és hogy többet akarok tőled, de tudom, hogy te senkivel nem fogsz törődni, főleg nem velem.
- Nem, csak azon gondolkoztam, hogy mit vegyek fel – hazudom. Szemei lemozdulnak a kezemben lévő ruhákra és elbillenti a fejét, de nem szól egy szót sem.
- Szóval jöhetek? Egyébként is, könnyebb lesz neked, így nem kell buszoznod. Ezt csináltad volna, ugye? – igaza van, könnyebb lenne.
- Igen.
- Igen mi? Megengeded, hogy elvigyelek, vagy hogy buszozni terveztél?
- Mindkettő – az ajtó felé sétálok, ő pedig követ engem. – Mit csinálsz? – kérdezem tőle.
- Jövök veled.
- Ummm… Zuhanyozni megyek – lóbálom meg előtte a tisztálkodási táskámat, mire elveszi tőlem.
- Én is – mosolyogja. Elsétál mellettem, és kinyitja az ajtót anélkül, hogy visszanézne. Rohanok, hogy utolérjem őt, majd megragadom a pólóját. – Kedves, hogy csatlakozol hozzám – viccel, mire a szemet forgatom.
- Még el sem kezdtük a napot, de már is idegesítesz – mondom neki, ő pedig felnevet.
Egy csapat lány sétál el mellettünk és megy be a fürdőszobába, nem is próbálják tagadni, hogy Harryt bámulják. Nem a tetoválásai és a piercingjei miatt bámulják meg őt, hanem azért, mert dögös.
- Hölgyeim – mosolyog rájuk Harry, mire felkuncognak, mint az iskolás lányok. Nos, technikailag iskolás lányok, de felnőttek, szóval úgy is kellene viselkedniük. Leszidom magam, amiért ilyen mérges vagyok minden emberre, akivel Harry kapcsolatba lép, szingli, azt tehet, amit csak akar, csak azt szeretném, ha az velem lenne.

12 megjegyzés:

  1. Áááááh első komi. :3 MEGINT *.* Ez egy írtó cuki rész volt! Hamar hozd a kövit, imádom ezt a blogot, olyan csodálatos:) Már kíváncsi vagyok :D Karolina xxxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügyes, és örülök, hogy tetszett! :) Igyekszem minél előbb Xx

      Törlés
  2. Jujj de édike:3 Imádom Louist hogy mindig így aggódik:DDDDDDDD meg mindent előre eltervez, stb. c: És Harryt is, hogy ő meg ennek az ellentétje. És milyen ari, vele megy kocsit nézegetni. és ha a kocsiba csinálnák?XDDDDDDD lol. Nem gondolok ilyenekre, majd minden kiderül! :D a lényeg hogy I-M-Á-D-O-M !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez a kontraszt nagyon jó köztük :) Nos, azért gondolom, nem lesz nagy meglepetés, ha nem lesz semmi köztük a kocsiban :D De majd kiderül a következő részből. Örülök, hogy tetszett :) Xx

      Törlés
  3. Hogy én ezt mennyire imádom!!! :D Annyira aranyosak együtt, hogy azt el se tudom mondani! :3 Kocsi nézés? :3 Remélem nemsokára lesz valami köztük ismét! :)
    Imádlak! Köszönöm, hogy fordítod nekünk! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :) Nos, szívesen mondanám, hogy igen vagy nem, de már nem igazán emlékszem, szóval majd kiderül a következőkből :D
      Én is imádlak titeket, és nincs mit! Xx

      Törlés
  4. Annyira édesek ^^ Hamar hozd a kövit, körülbelül mikorra várható?:) Mert nagyon kíváncsi vagyok, nem tudok betelni vele!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok bizony :) Talán olyan kedd környékén, de még lehet, hogy előtte. A rész fele már készen van, szóval a napokban mindenképp hozom :) Xx

      Törlés
  5. Annyira édesek, hogy aww. *-* Nagyon imádom, és izgatottan várom a kövit! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Atyaég, bocsánat, hogy erre nem válaszoltam, csak a blogger berakta ezt a spamek közé, azt meg nem szoktam figyelni, úgyhogy nem vettem észre. Sajnálom! Egyébként örülök, hogy tetszett, és remélem a folytatást is élvezed/élvezted :) Xx

      Törlés
  6. Oké... Eddig nem írtam,és valószínűleg hülyeség,hisz ki olvassa két évvel utána? De úgy döntöttem,szeretném megmutatni,ha te nem is látod.☻ Őszintén szólva nagyon sajnálom Nathalie-t,még hogyha a személyét annyira nem is bírom.Ahogy Louis egy tucatszor elmondta már,Harry egy igazi barom,és megérdemelné olykor,hogy Louis a "sárba tiporja".Biztos vagyok benne,hogy ezt én sem tudnám megtenni,és,hogyha veszekedésre kerülne a sor,biztos én lépnék hátra,de ugyanakkor azt is tudom,hogy soha nem hoznék olyan döntéseket,amit Louis. Ettől függetlenül nagyon aranyos is tud lenni Harry,bár tényleg haragszom,amiért mindig ő a rossz fiú. Nem tudom,én őt inkább nézném ártatlannak és rendezett embernek,mint ahogy általában szokott lenni itt.Mindig Louis-t képzelem el ilyen kis gonosznak,aki feketében van,és alig beszél valakivel,és mindig van titka... ☻☻

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat a kései válaszért, ezt a blogot ritkábban szoktam ellenőrizni :') De nagyon örülök, hogy írtál, oszd meg a véleményedet nyugodtan, akár évekkel később is, én örülök neki, szívesen olvasom a gondolataitokat a történetről :) Igen, Natalie-t én is sajnáltam, mert azért nem ezt érdemli/érdemelte, de hát mégsem ő az igazi Louis-nak. Én is sok olyan blogot olvastam, amiben Harry az ártatlan, Louis meg a rossz fiú. Eleinte furcsa volt, de aztán sikerült megszoknom. Szerintem mindkét szerep jól áll nekik :3 Xx

      Törlés