2014. december 20., szombat

Chapter 82

Helló! :)
Túl a szalagavatón, a durva és kemény afteren, immár szalaggal, nagyjából kipihenten hoztam a fejezetet :D De még milyen egy fejezetet... Szerintem egyszerűen tökéletes. Imádni fogjátok. Miközben fordítottam, arra gondoltam, hogy most szó szerint pornót fordítok, de azért mégsem, mert hihetetlenül aranyosak :3 Ó, és aki nem szereti annyira részletesen az ilyen +18-as dolgokat, az ne olvassa el, mondjuk szerintem itt nincs olyan :D A következő pedig valamikor karácsony körül érkezik.
Jó szünetet kívánok, pihenjétek ki magatokat, és kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 82

Harry újra csatlakozik hozzám az ágyon, egy kis csomagot és egy kis üveget tartva. Óvszereket és síkosítót csak szexuális felvilágosításon láttam. Olyan bizalmasnak tűntek akkor, de most ki akarom venni az óvszert a kezéből és rárakni. Hálás vagyok, hogy Harry nem hallja erkölcstelen gondolataimat még akkor is, ha az ő szavai mocskosabbak, mint bármelyik gondolatom, amim valaha is volt.
- Te… – hangja halk.
- Ha megkérdezed, hogy biztos vagyok-e benne, megöllek – mondom neki, mire elmosolyodik.
- Azt akartam mondani, hogy segítesz feltenni ezt vagy nekem kellene megcsinálnom? – nevet fel, az óvszert lengetve a nagy- és a mutatóujja között.
- Ó. Akarom, bár meg kell mutatnod – harapom meg az ajkam.
- Oké – ő leül az ágyra, én pedig keresztbe tett lábakkal felülök. Áthajol és gyorsan megcsókol a homlokomon, mielőtt kezemet az övébe veszi. Eltépi a zacskót, mire kinyújtom a kezem. Ő felkuncog és megrázza a fejét. – Megmutatom neked, így – mondja, aztán a kezünk kombinációját használja, hogy feltegye az óvszert. Tapintásra csúszós érzés. – Most pedig lemegy – feleli, arca elvörösödött. Szeme összeszűkül, ahogy mindkettőnk keze rácsúsztatja az óvszert kemény bőrére.
- Ez nem volt olyan rossz egy szűztől és egy részegtől – nevetek fel. Felemeli rám egy szemöldökét, majd elmosolyodik. Örülök, hogy játékosak vagyunk és nem olyan hevesek, ez kevésbé tesz idegessé, hogy mi fog történni.
- Nem vagyok részeg, babe, pár pohárral ittam, és amikor megjelentem itt, kissé ittas voltam, de a veled való vitatkozás kijózanított, mint mindig – mosolyodik el, aztán végighúzza nagyujját az alsó ajkamon.
Elégedett vagyok válaszával, nem akarom, hogy a felénél elájuljon, vagy, hogy rám hányjon. Felnevetek egy kicsit a gondolataimon, majd újra ránézek. Szemei tiszták, nem pedig üvegesek, mint egy órával ezelőtt voltak.
- Most mi jön? – mondom, mielőtt megállíthatnám magam. A kezemet megfogva felnevet, és a hossza köré teszi.
- Mohó vagy? – ugrat, mire bólintok. – Én is – vallja be, én pedig a kezemet fel-le mozgatom.
Előremozdítja a testét, így rajtam van. A térdét használja, hogy elválassza a lábaimat, szélesre tárva őket, és érzem az ujjait hozzám dörzsölődni. Kíváncsi vagyok, hogy gyengéd lesz-e velem, nagyon remélem.
- Olyan kemény vagy, babe. Imádom, ahogy mindig válaszolsz az érintéseimre – leheli. Ajkai találkoznak az enyémekkel, lassan csókol meg, nyelve kötekedik az enyémmel. Úgy tűnik, hogy ajkai az enyémekhez vannak mintázva, csak nekem készültek. Elhúzódik és megcsókolja a szám szélét, amit az orrom követ, aztán ismét az ajkaim. Kezeim a hátához vándorolnak egy kétségbeesett kísérletet téve arra, hogy közelebb húzzam őt magamhoz. – Lassan, bébi, lassan kell haladnunk – suttogja. Ajkai megérintik a fülcimpámat. Megfogja a síkosítót, és tesz egy kicsit az ujjaira. – Először fel kell készítenelek – mondja, miközben belém helyez egy jól síkosított ujjat. – El kell lazulnod, Lou – feleli, ahogy elkezdi végigcsókolni a nyakamat.
Én kezdek ellazulni, ő pedig az ujjait mozgatni bennem. Éppen olyan jó érzés, mint az első alkalommal, amikor csinálta. Harry bátortalanul hozzáad még egy ujjat, majd elkezd dörzsölni. Nyögésem biztosan ösztönzi őt, mert mielőtt tudnám, hogy ez az, egy harmadikat is hozzá tesz. Összehúzza az ujjait, amivel egy érzékeny pontot ér el, mire egy nyögő káosszá válok.
- Azt hiszem, készen állsz, Lou – mondja, miközben elmozdítja a három ujját. Nyafogok a kapcsolat elvesztésétől. Nagyon üresnek érzem most magam. – Fájni fog, csak szólj, ha azt akarod, hogy megálljak. Komolyan mondom, oké? – feleli szelíd hangon.
- Oké – nyelek egyet. Már hallottam, hogy a szüzességed elvesztése fáj, de nem lehet olyan rossz. Remélem nem, legalábbis.
Újra végigcsókolja a nyakamat. Érzem a selymes óvszert hozzám súrolódni, megborzongok. Másodpercekkel később belém nyomódik, egészen más érzés, mint az ujjai voltak. Szemeim lecsukódnak, és hallom magamat zihálni.
- Jól vagy? – suttogja, ahogy megcsókol az ajkaimon. Bólintok, mire beljebb halad bennem. Összerezzenek a csípős érzésem mélyen bennem. Éppen olyan rossz, ahogy mindenki mondja, ha nem rosszabb. – Baszki – nyög fel Harry. Teste nyugodt, mozdulatlan és az érzés hihetetlenül kellemetlen. – Mozoghatok? – hangja olyan feszült és érdes.
- Igen – felelem. A fájdalom folyamatos, de Harry mindenhol megcsókol, az ajkaimon, arcomon, orromon, nyakamon, és lecsókolja a könnyeimet, amik a szemem sarkában formálódnak. Arra összpontosítok, hogy Harry karját szorítsam, és a meleg nyelvére a nyakamon.
- Ó, Istenem – nyögi, majd hátra hajtja a fejét. – Szeretlek, annyira szeretlek, Lou – leheli az arcomnak. Hangja kényelme némileg elnémítja a fájdalmat, de még mindig jelen van, ahogy csípője az enyémnek gördül. El akarom mondani neki, mennyire szeretem őt, de félek, hogy ha beszélek, sírni fogok. – Akarod… baszki… akarod, hogy megálljak? – dadogja. Hallom, hogy az élvezet és az aggódás küzd egymással a hangjában.
Megrázom a fejem, aztán elképedve figyelem őt, szemei szorosan le vannak csukódva. Állkapcsát összeszorítja a koncentrációban, kemény izmai pedig összehúzódnak és megnyúlnak tetovált bőre ellen. A fájdalom majdnem teljesen eltűnt, miközben figyelem őt darabokra hullani. Megsimítja az arccsontomat az ujjaival, majd ismét megcsókol, mielőtt fejét a nyakam hajlatába temeti. Légzése lépcsőzetes, forró és vad a nyakamnak. Arcát az enyémhez hozza, aztán kinyitja a szemét. Elviselném a fájdalmat újra és újra, hogy képes legyek így érezni, ez a mélyen fekvő kapcsolat vele, ami olyan helyre visz el, amelyről sosem tudtam, hogy létezik. Az érzelem a szemeiben, ahogy az enyéimbe néz, több könnyet hoz a szemembe, elküld a feledésbe, aztán visszahúz magához. Szeretem őt, és minden kétséget kizáróan tudom, hogy szeret engem. Még akkor is, ha nem tartunk örökké, ha végül soha nem beszélünk többé, mindig tudni fogom, hogy ebben a pillanatban ő volt a mindenem.
Meg tudom mondani, hogy minden erejére szüksége van, hogy kontrollálja magát, hogy megtartsa nekem ezt a lassú ütemet, és ezért még inkább szeretem őt. Az idő lelassul és megáll, felgyorsul, és újra megáll, ahogy ki-be mozog bennem. Az izzadság sós íze az ajkain van, miközben megcsókol, többet akarok. Megcsókolom a nyakát, aztán a füle alatti pontot, amiről tudom, hogy az őrületbe kergeti őt. Kirázza a hideg, majd a nevemet nyögi.
- Olyan jól csinálod, bébi. Annyira szeretlek – emlékeztet újra.
Nem fáj már többé, de még mindig kellemetlen, és van egy kis szúrás minden alkalommal, amikor belém lökődik. Ajkaim a nyakához mozdulnak, kezeim pedig meghúzzák a haját.
- Szeretlek, Harry – sikerül kimondanom. Felnyög, aztán duzzadt ajkait az enyémekhez hozza.
- Ó, bébi, el fogok menni. Oké? – feleli összeszorított fogakkal.
Bólintok, majd ismét megcsókolom a nyakát, lágyan megszívva a bőrét. Közénk nyúl, megfogja a farkamat, és elkezdi nekem is kiverni. Harry szemei soha nem hagyják el az enyémeket, miközben elélvez, örök és feltétel nélküli szerelem ígéreteit teszi, ahogy megfeszül, aztán gyengéden rám esik. Mindketten ugyanakkor megyünk el. Érzem erősen zakatoló szívét a mellkasomon, majd megcsókolom benedvesedett hajának tetejét. Mellkasa abbahagyja a zihálást, és felemelkedik, kihúzódva belőlem. Összerezzenek a hirtelen ürességen, miközben ő lehúzza az óvszert, aztán szépen visszateszi a csomagolásba.
- Jól vagy? Milyen volt? – szemei az arcomat kutatják, és sebezhetőbbnek néz ki, mint gondoltam, hogy ez lehetséges.
- Jól vagyok – biztosítom őt. Összenyomom a combjaimat, hogy tompítsam a fájdalmat.
- Az volt… az volt, amire számítottál? – húzza el a haját a homlokáról.
- Jobb volt – válaszolok őszintén. Még a fájdalommal és a kellemetlenséggel is az egész élmény tökéletes volt. Azon találom magam, hogy máris a következő alkalomról fantáziálok.
- Tényleg? – vigyorodik el. Bólintok, mire közelebb hajol, homlokát az enyémhez nyomva.
- Milyen volt neked? Jobb leszek, amint több… tapasztalatom lesz – mondom neki. Vigyora elhalványul, majd ujjait az állam alá teszi, felemelve a fejemet, hogy ránézzek.
- Ne mondd ezt, nagyszerű volt, bébi. Jobb volt, mint nagyszerű, ez… a legjobb volt – feleli, mire a szememet forgatom. Biztos vagyok benne, hogy volt már neki sokkal jobb, olyan emberekkel, akik valóban tudták, hogy mit kell csinálni és mikor csinálni. Gondolataimat megválaszolva megszólal: – Nem szerettem őket. Az egy teljesen más élmény, amikor szereted a személyt. Őszintén, Louis. Ez teljesen más, összehasonlíthatatlan. Kérlek, ne kételkedj magadban vagy alacsonyítsd le azt, amit az előbb csináltunk – hangja annyira lágy és őszinte, érzem, hogy dagad a szívem, és megcsókolom az orrnyergét.
Elmosolyodik, aztán egyik karjával átöleli a derekamat, a mellkasához húzva engem. Olyan jó illata van, még izzadtan is ő a kedvenc illatom.
- Fájt? – túr bele a hajamba, majd a mutatóujja köré csavar egy tincset.
- Némileg. Félek felállni – nevetek fel. Szorosabban ölel magához, és megcsókolja a vállamat.
- Ezelőtt még soha nem voltam szűzzel – mondja csendesen. Felnézek rá, szemei lágyak, a legkevésbé sem gúnyolódóak.
- Ó.
Az agyam száz kérdést gyárt az első alkalmáról. Mikor, hol, kivel és miért. De ellököm ezeket a gondolatokat, nem szerette azt a személyt. Soha senkit sem szeretett, csak engem. Nem érdekel ez többé, a nők és férfiak a múltjában csak azok. A múltja. Csak ez a gyönyörű, sérült férfi érdekel, aki életében először az előbb szeretkezett.

22 megjegyzés:

  1. Drága Edina!

    Minap elkezdtem olvasni egy Niall fanfic-et és már ott észrevettem - amit meg is jegyeztem az írójának -, hogy egy olyan cselekményt írt le, ami nagyon megérintett engem és megkönnyeztem picit. Első csókról volt szó. Nem pont a legelsőről, de két ember közt pont a legelsőről. Itt pedig a.. amiről írtál. :) Az elsőről. Na és bumm. Megint eszembe jutott egy emlék. Tudod, szerintem a saját blogom miatt is emlékszem egyre többet mostanában. Na de. Eszembe jutott és nem csak ennyi. Szinte ugyanúgy van leírva minden, mint... Oké, ennyi. Az a lényeg, hogy kellett egy zsebkendő. Lehet, hogy aki megírta a Larry-s részt, jól megírta. Viszont te valami zseniálisan fordítod le. Nagyon tisztellek is ezért.
    Egyébként gratulálok az szalaghoz és az afterhez (muhaha). Az enyém (afterparty) nem volt annyira élvezetes, mint tavaly barátnőmé. :)
    Egyébként (áh, szóismétlésből koronázatlan királynő vagyok) hamarosan beérem az összes blogodat. Most hirtelen azt sem tudom, melyik a befejezett és melyik a folyamatosan olvasós, de azt tudom, hogy a 40 részesből nincs sok hátra, a one shot-ok fantasztikusak és még van valami, amit elakarok kezdeni, (vagy már elkezdtem?! Jézusom, azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány) mindegy, bocsánat. Az a lényeg, hogy olvaslak. Hm, ez egy elég hülye mondat lett.

    Egyébként a múltkor is első lettem volna, csak mire megírtam és mindig felálltam ezt-azt megcsinálni, majd folytattam, hirtelen bejött elém pár ember. :D
    Most kíváncsi vagyok mi lesz.
    Egyébként a kommentjeim nagyrészre összedobott rondaság. Itt leírom ami eszembe jut, majd küldöm is. A történetemnél van időm átolvasni, bár részben ott is vannak hülyeségek.
    Mostmár tényleg elköszönök, mert amiket ide letudnék mégtöbb véleményt írni, az is +18as. :D Mármint ... na, mindegy, szerintem mostmár tényleg eltűnök. :)

    Puszillak drága Edina!
    Rina (hűséges olvasód)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Rina!

      Azt hiszem, nincs olyan szó, ami kifejezné az érzéseimet a soraidat olvasva. Legszívesebben most jó alaposan megölelgetnélek, az talán kifejezné, amit nem lehet leírni. Szóval egy hatalmas virtuális ölelést küldök neked! ♥ A dicsérettől pedig végem van, nagyon-nagyon köszönöm!
      Köszönöm szépen, az after meg... jaaaj. Csak annyit mondanék, hogy a torkom még mindig fáj az ordítva énekeléstől :'D
      Uh, nem is csodálom, hogy kissé elvesztél, hogy melyiknél hol tartasz, annyi történetem van már majdnem mindenhol :D Nagyon örülök, hogy ennyire tetszenek a one shotok, szerintem az azok megírásában jobb vagyok.

      Elhiszem, sokszor én is ezer más dolgot csinálok, mikor kommentet írok vagy éppen válaszolok :D
      És most sikerült, meglett az az első hely :D
      xoxo

      Lots of love, Edina

      Törlés
    2. Drága, ölelgetős kedvében lévő Edina!

      Borzasztóan jól estek soraid. Én is küldök egy ölelést. :) Hatalmasat! <3
      After: Ugye most a buliról van szó. Szóval az enyémen a legelején berúgtam, majd hajnalig aludtam egy kanapé, amíg nem ment a buszom. :D Tavaly pedig szépen, fokozatosan, de sikerült összehoznom azt, hogy nem emlékeztem órákra. Egyszóval kihagyott az emlékezetem. :D Mentem ki a vasútra, egyedül, és arra emlékeztem, hogy fél négykor, hajnalban indultam el oda, de az odaút eltünt. Helyette fél 5kor - így lekésve a 4-es vonatot - megálltam a vasút várójában. Egy érdekea dolog volt csak, hogy az odautat még egy látássérült is megtette volna félóra alatt, nekem húsz perc alatt kellett volna. Én cainÁltam belőle egy órát. :D Jaj, igen. Ahogy felértem Pestre, még mentem dolgozbi 10-től este 9-ig. Szóval érdekes volt. Csak azt nem tudom, hogy miért ide írtam? Baromira semmi köze a történethez. Talán a részegségről jutott eszembe, meg az afterről.
      Pedig elterveztem, hogy mostantól csak a történethez azorosan kapcsolódó véleményemet fogom megosztani. Erre elmesélem mwnnyire voltam részeg. :D Gratulálok Rina!

      Na csókollak Edina! :)
      Legközelebb üss le!
      Ja és - a legidegesítőbb hozzászólás, amit valaha olvastam - első komment! :D

      Törlés
    3. Kedves, mesélő kedvében lévő Rina!

      A nagy ölelkezés után, nevettem egy jót a te afteredet, illetve a tavalyit olvasva :D Eléggé kalandos volt, nagyon ügyesen elhúztad egy órásra azt a húsz perces utat, és gondolom, kellemes lehetett még ezek után dolgozni :D A miénken azért ilyesmik nem voltak (legalábbis tudomásom szerint), mi táncoltunk, estünk, keltünk, hánytattunk és hasonlók... :D
      Ó, én nem bánom, hogy ez nem kapcsolódott a történethez (olyat már írtál végül is :D), az ilyeneken mindig jókat mosolygok :D
      xoxo

      Lots of love, Edina

      Törlés
    4. Kedves, véleményező és megemlítő Edina!

      Tudok még mesélni, (hál' Istennek, hogy végre megérkezett a laptopom és nem kell elkérnem a lakótársam laptopját) de az olvasóid elküldenek melegebb éghajlatra, hogy itt mesélem el az életem, ahol véleményt kellene nyilvánítani. :D Szóval majd minden bejegyzésed alá mesélek valamit, ami kapcsolódik a történetben lévő eseményekhez. :) Áh, tényleg nem szabad. Na megyek, mert az én bejegyzésem sem fog megíródni magától. :) Aztán hátha van olyan, aki olvassa, tudod. A remény hal meg utoljára, a lepényhal meg először ér be a célba. :D

      Na lelövöm magam.

      A viszontolvasásra,
      Rina
      (Millió virtuális ölelés!)

      Törlés
    5. Drága, egyetlen Rina! (Szívesen kitaláltam volna még valamit, de már nincs ötletem :'D)

      Nos, rendben, azt hiszem, ebben megegyezhetünk, így minden ki van egyenlítve :D Megértem, hogy menned kell, én is hol kommentet írok/válaszolok, hol egy one shotot írok. Örülnék, ha most magától megíródna... :'D

      Lots of love, Edina
      (Még legalább egy millió ölelés!)

      Törlés
    6. Drága Edinám! (Na ennél jobbat nem tudsz kitalálni! ;)

      Igazad lehet, hogy egyetlen vagyok, bár a napokban találtam egy 1D blogot, ahol az egyik szerkesztő 'Rinna' néven szabadalmaztatta magát. Szóval, majdnem, de mégse. Egyetlen vagyok! Ez megtisztelő és lehengerlő! :D

      Távozok, hogy tudjak válaszolni máshol is neked. :)

      Ja és majdnem elfelejtettem, hogy kivégeztem a 40 részes blogodat úgy, ahogy van. One Shot-okkal együtt. :) Imádom. Most jön a másik, a Larry-s, ahova remélem, hogy mire elérek a jelenlegi részig, jön frissítés, mert november közepe óta nem volt.
      Óh, ez nem fenyegetés. Nem. Ez követelés! :D

      Na, imádatom és öleléseim áradata feléd!
      (Az egyetlen) Rina :)

      Törlés
    7. Drága, drága Rina! (Nekem már csak a drágám maradsz :D)

      Hűha, majdnem megegyezik a nevetek, de szerencsére mégsem, nem lehet összekeverni titeket, szóval tényleg egyetlen vagy :D

      Láttam, én is mindjárt írok még oda valamit :)

      Wow, ez nagyon szép teljesítmény, örülök, hogy tetszett a blog, és hogy az ott lévő one shotok (ezek a They don't know about us-on is fent vannak) is :). Jaaj, az igazat megvallva régen nem írtam ahhoz, pedig az ötlet már nagyjából megvan... De nyugodj meg, hamarosan jelentkezem ott is valamivel ;)

      Nagy ölelések és cuppanós puszik!
      Edina x

      Törlés
  2. Juujjjj *.....* ez fantasztukus volt nagyon nagyon ügyesen írod le magyarra. Teljesen más mint a többi blog. Itt Hazz nagyon gyengéd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, annak pedig még jobban, hogy szerinted ilyen jól sikerül, nagyon megnyugtató. Bizony, nagyon édes volt :) Xx

      Törlés
  3. OMG!!! Erre nincsenek szavak, komolyan!! " Ez nem volt olyan rossz egy szűztől és egy részegtől " -hát ez annyira édes volt, hogy egy párszor elolvastam még utána, kedvenc mondatom :3 <3 Annyira aranyos volt Harrytől, hogy ilyen figyelmes és gyengéd volt! El se akartam hinni. Aww, végem van, tökéletes lett! Ezért megérte várni :) Köszönjük, pihenj sokat a szünetben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel egyet kell értenem :D És hát igen, ez egy nagyon cuki mondat lett, csak mint Harry, nagyon ritkán látunk (olvasunk) tőle ilyet :) Örülök, hogy tetszett, és hát ugye, én mondtam :D Köszönöm, pihenj te is! Xx

      Törlés
  4. Ez egy kibaszottul jo resz volt(bocs a szohasznalatert) *-* istenien forditasz...imadom olvasni minden sorod...:*<3 elvezet olvasni es annyira meghatoan forditasz,hogy eltudom rendesen kepzelni az egesz fejezetet! Erre keves blogger kepes ♠♥ ^_^ egyszoval koszonom ezt a reszt es szerintem mindenki mas is :)) oruloj hogy ratalaltam erre a blogra sohase bannam meg<333 Leirhatatlan hogy mennyire ugyesen,es profin forditasz...GRATULA√√
    Egy lany,aki IMADJA A 'BLOGOD' ♥√√^_^=_= puszi: Viki T. >…<

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, semmi gond, én sem mindig beszélek szépen (meg ugye Harry sem :D), és örülök, hogy ennyire tetszett :) Nagyon köszönöm ezt a sok-sok dicséretet, tényleg, én pedig azt köszönöm, hogy olvassátok :) Én is örülök, hogy megtaláltad ezt a blogot, főleg, hogy ennyire megszeretted, és köszönöm szépen még egyszer! Xx
      Lots of love, Edina

      Törlés
  5. Szia imádtam és ezért megérte várni!
    Csodás vagy!♥
    Jó pihit,megérdemled de azért remélem fordítani is lesz időd;)♥♥
    ~Csenge

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy tetszett :)
      Ó, köszönöm szépen! ♥
      Köszönöm, pihenj te is, időm pedig lesz, muszáj, hogy legyen :D Xx

      Törlés
  6. Well, azt hiszem rekord idő alatt olvastam el nyolcvankét részt, ugyanis mindössze két nap leforgása alatt behoztam a lemaradásomat. Be kell vallanom, hogy amikor a google keresőjébe beírtam, hogy "Larry Stylinson blogspot" ezt is kiadta, de a tényleges elolvasására csak tegnap vettem rá magam - ami nagy hiba volt. Vagyis, hogy eddig halogattam. Igazság szerint, nem is tudom miért. Talán mert éreztem, hogy a történet során olyan kaliberű érzelemkavalkádon fogok keresztül menni, amiben már rég volt részem. Tudtam, hogy így lesz. Egyetlen rész alatt képes voltam önfeledten nevetni, kétségbeesetten találgatni, hogy most mmi lesz kettejükkel, és olykor még a hideg is kirázott, amikor Harry kimondta azt a bizonyos ominózus szót. Én nem preferálom egy történetben a szeretlek szó folytonos használatát, de komolyan, még mindig boldog vagyok, ahogy visszaemlékszem rá, hogy mennyire színtiszta szerelem az övéjük. Élveztem azokat a részeket is, amikor játékosan vitatkoztak, vagy éppen túlordibálták a mindenséget - de a végén természetesen csókban forrtak össze. És ahogy visszagondolok ezekre a pillanatokra megint csak mosolyogni tudok, mert én ezeket a dolgokat szeretem a legjobban, az apró részleteket, a burkolt érzelmeket - amik nem is annyira burkoltak-, a titkos érintéseket, ahogy egymásra mosolyognak. Vagy, hogy Harry mindig mosolygásra akarja késztetni Louist. El tudnék merülni a részletekben, amit az író nagyon jól megírt, de te is kiválóan átadtad az érzéseket. Minden
    elismerésem a tied, hogy fordítani kezdted. Mert ilyen számolni kell a Larry utálókkal, akik bármilyen úton-módon képesek a Larry kedvelők (direkt nem írtam shippert:D) lelkébe tiporni, vagy hogy ez a fordítás csak egy másolat, vagy mit tudom én. Őszintén, én még nem találkoztam az After verziókkal, és nem is tudtam, hogy léteznek. Bővíteni kellene a repertoáromat, de tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a történettel, es mivel amúgy a bromance blogok a gyengéim (azon kívül Larry), nem is olvasnék más verziót.
    És a részről: Hihetetlenül meglepett, hogy élveztem az olvasását. Félreértés ne essék, én imádom kettejük bohókás szerelmét olvasni, viszont az erotikus tartalmaktól azóta elment a kedvem, amikor egy fanfiction-féle borzadállyal hozott össze a sors. Az szó szerint pornó volt, és nem is olvastam el teljesen, mert... undorító volt. Azóta nem olvastam semmilyen erotikus jellegűt - még novellát sem. Ez viszont... Jézusom, tele volt érzelemmel, és sokkal inkább szeretkezés volt, mint szex, ahogyan azt Lou is említette. Ez egy hihetetlen élmény volt számomra. Ritkán van így megfogalmazva egy erotikus jelenet - pedig ez a legjobb. Amikor az ember könnyei túlcsordulnak, csak mert annyira gyönyörűen van vázolva, annyira euforikus, annyira szenvedélyes, mégis gyengéd. És még sorolhatnám.

    So, én mostantól megpróbálok minden alkalommal írni, mert tudom, hogy mennyire jó érzés, és az író/fordító lelke mennyire megnyugszik, ha van visszajelzés. Pláne ha hosszú a komment:)
    U.I.: Én is nemrég estem túl a szalagavatón, de kicsit sem gazdagodtam kellemes emlékekkel. Körülbelül egy órán keresztül, MOZDULATLANUL magassarkúban állni nem éppen kecsegtető. De ami utána jött...:D

    Várom a folytatást.
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó Isten, ez szerintem eddig tényleg rekord, sokan mondták már, hogy ennyi meg ennyi idő alatt olvastak el annyi meg annyi részt, úristen, minden tiszteletem a tiéd :D Hasonlóan voltam én is, amikor a sima Aftert (nem Larrys) találtam meg, halogattam egy ideig, aztán mikor elkezdtem, teljesen megimádtam. Azt már meg sem említem, hogy a Larrys Afternek (angol) mennyire örültem meg :D Nem volt kérdés, hogy ezt le kell fordítanom, ha még nincs belőle magyar verzió. Teljesen egyetértek, hogy színtiszta szerelem az övék, (tényleg az, bármi is történjen később...), és én is nagyon imádom ezeket a kis részleteket, ezeken nagyon sok múlik. Köszönöm szépen, és hát igen, már egy korábbi fejezetnél megkaptam, hogy csak másolom a sima After magyar fordítását, ezt már az elejétől kezdve vártam :'D
      Ezt nagy örömmel hallom/olvasom, elég egy rossz élmény, aztán az el is veszi az ember kedvét, ahogy nálad is volt. Végtelenül örülök, hogy ez tetszett. Ahogy említettem a rész elején, fordítás közben úgy voltam vele, hogy most pornót fordítok, de aztán mégsem, mivel hatalmas szeretet/szerelem van kettejük között, szóval ez ténylegesen szeretkezés volt. Szóval nagyon boldog vagyok, hogy ez elnyerte a tetszésedet :)

      Ó, ezt nagyon megköszönöm, ez pontosan így van. Én is sokkal nyugodtabb vagyok, amikor elmondjátok, hogy mennyire tetszett a fejezet :)
      U.i.: Átérzem, mi sem kevés ideig álltunk, kicsit halt csak meg a lábam a magassarkúmban :D Na, igen, az afterek mindig hatalmasak :D

      Hamarosan hozom a következőt :)
      xoxo

      Törlés
  7. Ohhh...háááát....huhhh
    EZ VALAMI ESZMÉLETLENÜL ÉDES VOLT
    Harry <3
    Louis <3
    Hihetetéenül édes volt, ahogy Harry nyugtatta Lou-t... <3<3
    Annyira, édesek, komolyan, még mindig sokk alatt vagyok, ezért nem tudtam kifehteni a véleményemet teljesen,bocsi.
    <3<3
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire tetszett :D
      És igen, mindketten nagyon édesek és cukik voltak :3
      Ó, semmi gond, egy ilyen fejezet után én is nehezen tudnék véleményt mondani :)
      xoxo ♥

      Törlés
  8. Imádtam, mint mindig :D Ez a történet fantasztikus, és annyira kíváncsi vagyok mi lesz itt még! :) Olyan édesek együtt, hogy folyton vigyor ül az arcomon, és csak olvadozom :)
    Köszönjük, hogy fordítod :3
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Ó, el sem tudjátok képzelni, de tényleg. Lesz itt minden... Teljesen megértem, sokszor én is így vagyok vele :)
      Nagyon szívesen :)
      xoxo

      Törlés