2014. július 13., vasárnap

Chapter 52

Helló! :)
Meglepetés! Or something like that :D Gondolom, nem számítottatok arra, hogy ma frissítek, és bevallom, én sem, de jól haladtam a fordítással az elmúlt napokban, úgyhogy gondoltam, hozom is nektek. Azt hiszem, tetszeni fog mindenkinek, mivel... +18-as rész, igen, lehet élvezkedni :D Nem is mondok többet róla. A következő még nem tudom, mikor jön, szerdáig biztosan nem szerintem, szóval majd csak utána.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 52

Harry ajkai az enyémhez vannak mintázva, a kezem pedig bejárja a hátát. Keskeny csípőjét az enyémhez dörzsöli, mire egy nyöszörgés hagyja el a számat. Lenyeli zihálásomat, ahogy ajkai az enyémeket követik nyomon, mozdulatról mozdulatra.
- Ó, Louis, a dolgok, amiket csinálsz velem… ahogy miattad érzek – suttogja a számba. Szavai feloldoznak engem, és a pólója szegélyéért nyúlok. Keze arcomról a mellkasomra vándorol, majd le a hasamra. A pólóm anyaga elrejti a bőrömön lévő libabőrt. Keze a testünk közti kis helyre mozdul, ahol a lábaim szétnyílnak, nekem pedig eláll a lélegzetem, ahogy gyengéden végigdörzsöli a nadrágomban lévő dudort. Egy kicsivel jobban dörzsöl, mire felnyögök és a hátam ívben felemelkedik a padról.
Nem számít, menyire mérgesít vagy zaklat fel, egy érintés tőle, és az irányítása alatt vagyok. Irányítás, ami ebben a pillanatban megtorpanni látszik. Megpróbálja visszatartani magát, de látom, hogy omladozik. Orrát az arcomnak dörgöli, ahogy felhúzom a pólóját, hogy átemeljem a fején, erőlködöm, hogy átjuttassam a haján, de felnyúl az egyik kezével és áthúzza, ahogy felemelkedik rólam. Eldobja a pólót, majd azonnal lehajol, és még egyszer megtalálja az ajkaimat. Rászorulónak és türelmetlennek érezve magam, megragadom a kezét, hogy visszategyem a combjaim közé, egy kis kuncogás vibrál végig rajta, aztán lenéz rám.
- Mit akarsz csinálni, Lou? – hangja rekedt.
- Bármit – mondom neki, komolyan gondolva a szót. Bármit megteszek vele, hagyom, hogy bármit tegyen velem, és nem érdekelnek a következmények, amiknek jönnie kell holnap. Azt mondta, akar engem, és én az övé vagyok, mióta először az övéinek nyomtam az ajkaimat.
- Ne mondd, hogy bármit, mert kurva sok dolog van, amit tehetek és akarok tenni veled – nyögi, majd nagyujját ismét a dudoromhoz nyomja. Képzeletem elvadul a különböző dolgoktól, amiket tehet velem.
- Te döntesz – nyöszörgöm, ahogy egy körben mozgatja a nagyujját. Semmilyen javaslatom sincs, csak azt akarom, hogy továbbra is így érintsen engem.
- Olyan kemény vagy nekem, érezlek ezen a nadrágon keresztül – nyelve végigfut az ajkain, benedvesítve őket, én pedig újra felnyögök. – Vegyük le ezt a nadrágot, oké?
Mielőtt válaszolhatnék, leszáll rólam. Kezei felsiklanak a lábamon, majd megfogja a nadrágom övrészét, és elkezdi lehúzni a bokszeremmel együtt. A hűvös levegő megcsap, mire önkéntelenül is elrántom egy kicsit a csípőmet.
- Baszki, kurvára kemény vagy – motyogja, ahogy szemei végigpásztázzák a testemet, és megállnak a lábaim között. Úgy tűnik, képtelen megállítani magát, kezét fel- lecsúsztatja hosszomon. Felemeli a fejét, és vesz egy kicsit az elő váladékomból az ujjára. Ujját az ajkaihoz viszi, majd csukott szemmel szopogatja. Sosem láttam még ilyen erotikus dolgot egész életemben. Figyelni őt, ahogy az ujját szopja, forróságot küld végig az egész testemen. – Emlékszel, amikor azt mondtam, meg akarlak ízlelni? – kérdezi, mire bólintok. – Nos, most akarom. Oké? – arckifejezése mohó. Egy kicsit zavarban vagyok az ötlettől, de ha olyan jó érzés lesz, mint amikor a pataknál dörzsölt, akkor akarom, hogy megtegye. Újra megnyalja az ajkait, tekintetét pedig az enyémbe fúrja. Az utolsó alkalommal, amikor engedtem neki, hogy ezt csinálja, veszekedésben kötöttünk ki, mert kegyetlen volt. Remélem, nem teszi tönkre ismét. – Akarod, hogy megtegyem? – kérdezi, mire felnyögök.
- Kérlek, ne akard, hogy kimondjam – könyörgöm. Kezét lecsúsztatja hozzám, és végigfuttatja ujjait a csípőmön széles körökben.
- Nem fogom – ígéri. Megkönnyebbülve bólintok, ő pedig kiengedi a levegőt. – Az ágyra kellene mennünk, hogy több helyed legyen – ajánlja, majd a kezemért nyúl. Lehúzom a pólómat, ahogy felállok, és rám vigyorog. A kiugró ablakhoz sétál, megránt egy zsinórt, behúzva ezzel a vastag, kék függönyöket, sokkal sötétebbé téve a szobát.
Megpróbálom eltakarni a meztelem testemet előle, kényelmesebben érzem magam Harryvel, mint bárkivel, akivel valaha voltam, de még mindig szégyenlős vagyok itt állva egy szál semmiben. Az ajtó felé pillantok, hogy megbizonyosodjam róla, be van zárva.
- Te rám vigyorogsz? – szidom le őt, mire megrázza a fejét.
- Soha – kuncogja, majd az ágyhoz vezet. – Feküdj le az ágy szélére a lábaiddal a földön, így előtted térdelhetek – utasít. Visszafekszem a hatalmas ágyra, és ő lejjebb húz a combjaimnál fogva az ágy végéhez. A lábaim lelógnak, de nem érik el a padlót. – Nem is vettem észre, milyen magas az ágy – mosolyogja. – Akkor csak feküdj beljebb egy kicsit – az ágy közepe felé csúszok, Harry pedig követ. Kezeit körbefonja a combjaimon, és kissé behajlítja a térdeit, így majdnem előttem guggol, a lábaim között. Annak az előérzete, hogy milyen érzés lesz ez, megvadít, bárcsak több tapasztalatom lenne, úgy tudnám, mire számítsak. Harry göndör fürtjei csiklandozzák a combjaimat, ahogy lehajtja a fejét. – Kibaszott jót fogok éreztetni veled – motyogja a hasamnak. A pulzusom a füleimben dobog, én pedig ideiglenesen elfelejtem, hogy egy házban vagyunk, más emberekkel, szerencsére ez egy hatalmas ház. – Tárd szét a lábaidat, bébi – suttogja, mire engedelmeskedem. Egy kábult mosollyal ajándékoz meg, majd leviszi száját, és megcsókol a köldököm alatt. Nyelve körkörösen siklik krémszerű bőrömön, szemeim pedig megremegve lecsukódnak. Megcsípi a puha bőrt, ami a csípőmet fedi, mire meglepetten felkiáltok. Megszívja a bőrt ajkai között. Fáj egy kicsit, de valami annyira érzéki van benne, hogy nem bánom a fájdalmat.
- Harry, kérlek – lehelem. Szükségem van valamilyen enyhítésre lassú kínzásából. Nyelve figyelmeztetés nélkül kezdi el fel- és lenyaldosni a hosszomat, amitől felkiáltok a gyönyörtől. Eléri a végét, majd kis csapásokat kezd el mérni rá a nyelvével, kezeimmel ökölbe szorítom a paplant az ágyon. Tekergőzöm gyakorlott nyelve alatt, és szorosabban ölel, egy helyben tartva engem. Érzem, ahogy Harry ujja körbedörzsöli az ánuszomat, miközben nyelve a péniszemen dolgozik, majd a melegség elkezd felépülni a hasamban. Érzem ajakpiercingjének hűvösségét, ami kiegészíti az érzést.
Az engedélyem nélkül Harry lassan belém csúsztatja egy ujját, és óvatosan bennem hagyja. Összeszorítom csukott szemeimet, várva, hogy a kellemetlen csípés elmúljon.
- Jól vagy? – emeli fel fejét kissé. Telt ajkai csillognak miattam. Bólintok, képtelen vagyok megtalálni a szavakat, ő pedig lassan visszahúzza ujját, majd visszacsúsztatja. Hihetetlen érzés azzal együtt, hogy a szája rajtam van. Felnyögök, és kezemet puha hajához teszem, belefűzöm ujjaimat, majd meghúzom. Ujja továbbra is belém hatol, amit minden alkalommal lassan kihúz. Mennydörgés rázza meg az egész házat, visszhangozva a falakon, de túl elfoglalt vagyok, hogy érdekeljen.
- Harry – nyögöm, ahogy szája megtalál engem, és gyengéden megszívja. Sosem tudtam, hogy valami ilyen érzés lehet, ilyen jó. A testem le van győzve az érzés és az élvezet által, vetek le egy pillantást Harryre, aki hihetetlenül szexin néz ki a lábaim között, kemény izmai a bőre alatt megfeszülnek, ahogy be és ki pumpálja ujját.
- Így kellene elmenned? – kérdezi. Nyöszörgök nyelve elvesztésétől, és kétségbeesetten bólintok. Elvigyorodik, majd ismét a szájába vesz. Felhúzza az ujját, amitől eltalálja a prosztatámat.
- Ó, Istenem – lehelem, mire felnyög, rezgéseket küldve végig rajtam. Lábaim megmerevednek, és többször is a nevét motyogom, miközben elélvezek. Látásom elhomályosul, összeszorítom szemeimet. Harry tart engem, ahogy gyorsabban mozgatja fejét fel és le. Elveszem egyik kezemet a hajától, és eltakarom vele a számat, ráharapva, hogy biztosítsam, nem fogok sikítani. Másodpercekkel később fejem a párnára esik, a mellkasom pedig hullámzik fel és le, ahogy megpróbálok levegőhöz jutni. Testem még mindig bizsereg az eufórikus állapottól, amiben az előbb voltam. Alig vagyok tudatában annak, hogy Harry teste feljebb jön az ágyon, majd lefekszik mellém. Megtámasztja magát a könyökén, és nagyujját az arcomhoz teszi, hogy cirógassa. Hagyja, hogy visszajöjjek a valóságba, mielőtt megpróbál rávenni, hogy beszéljek.
- Milyen volt? – kérdezi, hangjában van némi bizonytalanság, ahogy elfordítom a fejemet, hogy ránézzek.
- Mhhmm – bólintok, mire felkuncog. Hihetetlen volt, több mint hihetetlen. Most már tudom, miért csinál mindenki ilyen fajta dolgokat.
- Kielégített, mi? – ugrat. Nagyujja párnáját végighúzza alsó ajkamon. Kidugom a nyelvem, hogy megnedvesítsem az ajkaimat, ami így megérinti Harry ujját.
- Köszönöm – mosolygok szégyenlősen. Nem tudom, miért érzem magam szégyenlősen azután, amit az előbb csináltunk, de így érzek. Harry már látott engem a legsebezhetőbb állapotomban, egy állapotban, amiben senki más nem, ez annyira megrémiszt, mint amennyire felizgat.
- Figyelmeztetnem kellett volna, mielőtt használom az ujjaimat, próbáltam gyengéd lenni – kér bocsánatot, mire megrázom a fejem.
- Semmi gond, jó érzés volt – pirulok el. Elmosolyodik, majd a fülem mögé tűri a hajamat. Enyhe reszketés fut végig a gerincemen, Harry homloka pedig összeszűkül.
- Fázol? – kérdezi, mire bólintok. Meglep, hogy felhúzza a paplant oldalról, majd betakarja majdnem meztelen testemet.
Furcsa érzés közel lenni hozzá, a bátorság rávesz, hogy közelebb csússzak hozzá. Szemei óvatosan figyelnek, ahogy felhúzom a testem és leteszem a fejem hasa kemény felületére. Bőre hidegebb, mint vártam, a szél még mindig befúj a szobába a vihartól. Felhúzom a takarót, és elfedem a mellkasát, elrejtve alatta a fejemet. Felemeli a takarót, feltárva az arcomat, mire elhajolok tőle, kissé felnevetve a mi kis bújócska játékunkon.
- Mennyi időnk van még, amíg vissza kell mennünk a földszintre? – kérdezem, mire vállat von. Bárcsak órákig itt feküdhetnék vele, érezve a szívverését az arcomnál.
- Talán le kellene mennünk most, mielőtt azt hiszik, baszunk idefent – mondja. Egyre jobban és jobban hozzászokom mocskos szájához, de egy kicsit még mindig sokkoló hallani őt kimondani ezeket a szavakat ilyen lazán. Az a dolog döbbent meg a legjobban, ahogy a bőröm bizsereg, amikor kiejti őket.
Felnyögök, majd kimászom az ágyból. Érzem Harry szemeit rajtam, ahogy lehajolok, hogy felvegyem a ruháimat. Nekidobom a pólóját, áthúzza a fején, aztán felborzolja rendezetlen haját. Felhúzom a lábaimon a bokszeremet, miközben figyel engem. A nadrágom a következő, és majdnem megbotlok benne, ahogy belelépek.
- Ne nézz, ideges leszek tőle – mondom neki, mire elmosolyodik, gödröcskéi annyira kiemelkedőek, mint mindig.
Harry a zsebébe csúsztatja a kezeit, és felnéz a plafonra. Felkuncogok, majd végre felhúzom a nadrágot a lábaimon. Végül visszaveszem a pólómat is.
Miután a ruháim rajtam vannak, Harryre nézek. Elképesztő, hogy valakire, aki olyan jóképű, vagyis szexi, mint Harry, ilyen hatással lennék, mint rá. Sokszor hívtak már jóképűnek, de szexinek soha, semmi sem vagyok azokhoz az emberekhez képest, akikkel általában szórakozik. Nincsenek tetoválásaim, piercingjeim, és konzervatív ruhákba öltözködöm.
Beletúrok a hajamba, hogy megbizonyosodjam róla, nem túl rendezetlen. Harry felkel az ágyról, majd mögém sétál. Szándékosan nekinyomom a seggemet, és hallom őt beszívni a levegőt. Kezei lemozdulnak a csípőmre, aztán gyengéden megszorítja. Érzem őt megkeményedni, elektromosságot küldve végig rajtam, ami mintha a századik alkalommal történne meg ma.
- Harry? – hívja Karen hangja a folyosóról, ahogy egy finom koppanás üti meg az ajtót. Harry a szemét forgatja, majd ajkait a fülemhez teszi.
- Később – ígéri, aztán az ajtóhoz sétál. Felkapcsolja a villanyt, mielőtt kinyitja az ajtót, feltárva Karent. Nagyon hálás vagyok, hogy mindketten fel vagyunk öltözve.
- Nagyon sajnálom, hogy zavarok, de készítettem egy kis desszertet is, és gondoltam, talán szeretnétek belőle? – ajánlja fel édesen. Harry nem felel neki, de visszanéz rám, várva az én válaszomra.
- Igen, az nagyszerű lenne – mosolygok, Karen pedig visszavigyorog.
- Remek! Találkozunk a földszinten – mondja nekünk, majd elfordul, hogy elmenjen.
- Nekem már megvolt a desszertem – ugrat Harry, mire megütöm a karját.
Együtt sétálunk le a földszintre, keze a hátamon van, vezetve engem. Liam ismét a kanapén ül a könyvével az ölében. Hamarosan beszélnem kell vele, nem akarom elveszíteni a barátságát.

13 megjegyzés:

  1. Imádlak, köszi, hogy ilyen hamar hoztad! :3
    Istenem, ez fantasztikus volt, annyira èdesek, hogy elolvadtam! :3 Erre vártam már régóta, és ismèt boldogság van, bár nem hiszem h sokáig... Szóval ki kell élvezni az ilyen rèszeket! ;)
    Boldog vagyok, feldobtad a napom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem minél előbb :)
      Nagyon örülök, hogy tetszik, és hát igen, nem árt, ha kiélvezitek, itt bármikor kirobbanhat egy vita, mivel róluk van szó :D
      Ó, én örülök, hogy tetszett :) Xx

      Törlés
  2. Úúú.
    Egy ilyen rész után nem illik ilyent írni, de akkor is annyira aranyosak, hogy awww *-*
    Nagyon imádtam, nagyszerűen fordítottad le ezt a részt IS.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, végül is kicsit talán fura ezt mondani, de tényleg aranyosak voltak azért :D Örülök, hogy tetszett, és köszönöm szépen :) Xx

      Törlés
  3. Hűűűha. Nagyon kis hunszutok :D Louis már nem annyira komolyan mint volt:) Normális.Kezd előjönni az igazi éne! De Natalieval szakítania kéne.Bár lehet azt fognak a következő részben vagy nem tudom,itt bármi megtörténhet. :D A lényeg hogy imádtam,és köszönjük hogy ilyen hamar hoztad bár én nem is láttam meg,csak ma. Én szerencsétlen :'D
    JAAAA ÉS MIELŐTT MÉG ELFELEJTENÉM. Ugye a link..Cseréltem még a múltkor az unoka testvéremmel gépet (Ő már 27 éves..). Telefonra. Én adtam a telefont,ő a gépet. Pontosabban laptopot. És az van,hogy visszacseréltük..mert vissza cseréltette velem.mikor én nem szerettem volna. És 2 napig még az enyém volt a laptop,és néztem a blogodat. És hirtelen másnap jött érte,nem volt időm kitörölni az előzményeket,és már benne maradt abba a fehér sávba,nem tudom sehogyse eltüntetni,már mindenkivel beszéltem. És nagyon nagyon félek,hogy észre veszi az unokatestvérem,mert 'a' betűvel kezdődik a link,és olyan webhelyeket látogat ő is,amelyek 'a' betűvel kezdődnek,ask.fm meg stb..És nem akarom hogy meglássa,mert 1.soha nem tudnám olvasni ezt a blogot,2.elmondaná anyukámnak,és folyton csak ellenőrízne,nagyon megharagudna rám,de mindegy,a lényeg hogy megváltoztatnád kérlek?:) Tudom hogy nagy kérés,de már úgyis több ember kérte ahogy észrevettem,a múltkoriban, és nem én lennék az első talán ők is örülnének vagy nem tudom,a többi olvasót pedig nem igazán érdekelné szerintem,nekik mindegy mit írnak be,a következő résznél oda írhatnád az új linket hogy mi,és azt írnák be ennyi szerintem..És bocsi hogy ilyen sokat írtam,de nekem ez nagyon fontos! Köszönöm szépen előre is<3

    Karolina Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hála az égnek Lou kezd feloldódni Harry mellett :) Nos, hogy szakít-e vele, azt nem árulhatom el, de ki fog derülni a következőkből ;) Egyébként igen, itt bármi megtörténhet :D Örülök, hogy tetszett :) Xx
      Ó, már megint a link... Én megértem mindenki problémáját, de még akkor is csak kb. 3 ember kérte, a maradék 43-nak meg jó (ha csak a feliratkozottak számát nézzük). Ez még mindig kevés. És ha változtatnék is, akkor is "a" betűvel kezdődne. Szóval sajnálom, de ez a tökéletes link, és jelenleg drama time van nálam, szóval örülök, ha fordítani tudok. Remélem, azért ezt is meg lehet érteni.

      Törlés
    2. Persze megértem..de ugye most nem utáltál meg? :) És nem az 'a'-val van a baj,hanem az 'f"-fel :/

      Törlés
    3. Örülök, hogy megérted, és dehogy, egyáltalán nem :) Ó, értem, de az is maradna, hiszen azt, hogy "after" mindenféleképpen benne hagynám.

      Törlés
    4. És ha az lenne hogy larrystylinsonhunafter? :D Vagy valami ilyesmi. :) Amúgy nem akartam most ezt írni, mert megértettem hogy nem fogod megváltoztatni. :D

      Törlés
    5. Az már kicsit nyakatekert nekem :D De azért nem olyan rossz ötlet :)

      Törlés
    6. akkor most nem értem:DDD hogy érted hogy nem rossz ötlet?xx

      Törlés
  4. Szia!
    Nagyon tetszett ez a rész (bár eddig melyik nem?!) Azt vettem észre, hogy Harry Lois - val szemben nagyon önzetlen. Vagyis eddig szinte Ő elégítette ki xD Louis - t. Különben meg van egy olyan érzésem, hogy sok vita lesz még köztük/körülöttük. Például biztos vagyok benne, hogy Louis annyi kitér a hitéből, ha rájön fia másságáról. Na meg Natalie sem lesz boldog, ugye?
    Remélem, hogy Liam nem fog neheztelni Loui - ra, hogy Ő meg Hazza...
    Várom a folytatást; puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett, és igaz, ebben a sztoriban minden rész jó (még a rosszabbak is) :D Szerintem is jól vetted észre, de azért majd Louis is próbálkozik csinálni valamit :D Ó, de még mennyi vita lesz... gondolom, nem újdonság, ha ezt elárulom. Azt elmondhatom, hogy sem Natalie, sem az anyja nem lesz elragadtatva, ha ez az egész kiderül, de majd meglátjátok ;)
      Ez pont kiderül a következőből :)
      Holnap vagy holnapután hozom Xx

      Törlés